غذاهای محلی لبنان که باید امتحان کنید

غذا در فرهنگ تمامی جوامع سهم به سزایی دارد اما در لبنان، همه‌ی جوانب زندگی اشخاص را تحت تاثیر قرار داده است. برای تهیه غذا طی سالیان سال، دستور‌العمل‌های مختلفی به این کشور آورده شده است اما نکته جالب جهانی شدن غذا‌های لبنانی است. البته در برخی از کشور‌ها غذا‌هایی شبیه به غذا‌های لبنانی دیده می‌شود اما طعم و مزه آنها در بیروت کاملا متفاوت است. طبخ غذا در این کشور با استفاده از روغن زیتون صورت می‌گیرد، پس چربی اشباع ندارند و میزان بیماری‌های قلبی، سرطان و سکته مغزی را کاهش می‌دهند. سایر مواد غذایی به وفور در غذا‌های لبنانی دیده می‌شود، بلغور، سیر، جعفری و نعناع است.

/ 0 نظر / 105 بازدید